Meniu

Dimensiuni bluza dama

 

1.Lungime bluzei. Asezati bluza pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre capatul superior si cel inferior al bluzei.

2.Lățimea umerilor. Asezati bluza pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre cele doua maneci, dintr-o cusatura in cealalta in partea cea mai ingusta.

3.Lungime mânecă. Asezati maneca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a bluzei sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre capatul superior (de la cusatura) si capatul inferior al acesteia.

4.Bust. Asezati bluza pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta in sectiunea bustului dintr-o parte in cealalta, din cusatura in cusatura (daca este prevazuta, nu uitati sa inchideti nasturii sau fermoarul mai intai).

5.Talie. Asezati bluza pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta in sectiunea taliei dintr-o parte in cealalta, din cusatura in cusatura (daca este prevazuta, nu uitati sa inchideti nasturii sau fermoarul mai intai).

 

Cele mai vândute