Meniu

Dimensiuni geci

1.Umeri. Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din spate a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre cele doua maneci, dintr-o cusatura in cealalta in partea cea mai ingusta.

2.Piept. Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre cele doua maneci din partea inferioara a acestora exact de la imbinarea cusaturilor.

3.Mijloc. Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta in sectiunea din mijloc dintr-o parte in cealalta, din cusatura in cusatura( nu uitati sa inchideti nasturii sau fermoarul mai intai).

 4.Partea de jos. Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta in sectiunea inferioara dintr-o parte in cealalta, din cusatura in cusatura( nu uitati sa inchideti nasturii sau fermoarul mai intai).

5.Inaltimea gecii. Asezati geaca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre capatul superior (daca are inchidere pe fermoar, se va masura lungimea acestuia) la cel inferior al gecii.

6.Maneca. Asezati maneca pe o suprafata plana, astfel incat partea din fata a gecii sa fie orientata catre d-voastra. Masurati distanta dintre capatul superior (de la cusatura) si capatul inferior al acesteia.

 

Cele mai vândute