Meniu

Transport

* Livrarea produselor noastre se face numai prin Curier RAPID, tariful fiind de 15 lei pentru orice localitate din România.


* Pentru comenzile ce depășesc suma de 300 lei, livrarea este gratuită indiferent de localitate.


* Comanda minimă care se poate plasa pe site este de 40 lei.


* Durata de livrare a produselor este de aproximativ 24 ore după ce unul dintre operatorii noștri vă confirmă comanda telefonic.


* În anumite zone mai îndepărtate, în preajma sărbătorilor sau din cauza condițiilor meteo nefavorabile, curierii pot avea uneori întârzieri în livrarea comenzilor!


* Comenzile plasate și confirmate până în orele 16:00 se livrează către d-voastră a doua zi lucrătoare.


* Livrarea catre dvs. se face in Bucuresti pana la orele 19:00, iar in provincie/Ilfov pana in orele 17:00.


* Livrarea coletelor se face fara costuri suplimentare si sambata, daca se specifica de catre client la confirmarea comenzii, numai in limita programului curierului de pe zona dvs.

 

 

                                                                     

 !


Dragi clienți, împreună cu partenerul nostru Urgent Cargus vă transmitem următorul mesaj:


- Pentru a fi în siguranță în condițiile dificile ale pandemiei de coronavirus, ne-am îngrijit astfel încât toate măsurile de protecție pentru dumneavoastră și echipa noastră să fie funcționale.


- Am luat măsuri de protecție pentru curieri, personalul ce manipulează coletele în depozite, cât și pentru personalul de la birouri.


- Am pus la dispoziție materialele de dezinfectare necesare la intrarea în toate locațiile Urgent Cargus, astfel încât să reducem la maximum posibilitatea expunerii la virus. Am asigurat mănuși pentru protecție acolo unde se manipulează coletele. Este funcțională procedura prin care verificăm zilnic starea de sănătate a echipelor noastre și avem personal dotat cu termometre digitale, cu măsurare la distanță, pentru a ne asigura că monitorizăm riscurile la cel mai mic detaliu posibil.


- Am instituit noi proceduri pentru dezinfectarea permanentă a suprafețelor în toate punctele noastre de lucru, la fel și pentru mașinile de transport, unde sunt dezinfectate toate suprafețele de contact.


- Am informat echipa despre toate măsurile luate și despre prevederile legale, astfel încât să fie la rândul lor responsabili în privința respectării normelor de igienă și a distanței sociale.


- Pentru protecția dumneavoastră, recomandăm în continuare că la primirea coletelor să păstrați distanță de 1,5-2.0 metri, la fel la achitarea acestora. Pentru siguranță este recomandabilă și dezinfectarea imediată a mâinilor după vehicularea banilor.


- În final, dorim să va asigurăm că monitorizăm toate recomandările oficiale și le integrăm în procedurile noastre. Va vom ține constant la curent cu măsurile luate și cu precauțiile necesare, pentru a fi în siguranță.


Cele mai vândute